Πάλι πονάει ο Λεβέκ

573

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την προσεχή Δευτέρα στη Ριζούπολη. Το απρόοπτο της σημερινής προπόνησης είχε να κάνει με τον Λεβέκ, που χτύπησε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μακ ανέβασε ρυθμούς.

Αναλυτικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (11.09, 19:30).

Μετά την προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις ισορροπίας και παιχνίδια 6-2, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην επιθετική τακτική και τους αυτοματισμούς, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με το αμυντικό κομμάτι.

Το τελευταίο μέρος αφιερώθηκε και πάλι στον τομέα της τακτικής με παιχνίδια έξι εναντίον πέντε σε μία εστία με τερματοφύλακα.

Ο Ρόμπερτ Μακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με αυξημένους ρυθμούς αυτή την φορά και από μέρα σε μέρα αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ντόριαν Λεβέκ δούλεψε κι αυτός ατομικά σε υψηλή ένταση, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε έπειτα από χτύπημα στην προπόνηση.

Το Σάββατο (09.09) οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονηθούν στις 10:00 στην Νέα Μεσημβρία.