Πάλι τα ίδια με Κάτσε…

30

Τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι, θα έχουν, απ΄ ότι φαίνεται, και πάλι αντίκτυπο στον ΠΑΟΚ.

Στη γνωστή σελίδα “Έργκους Κάτσε” στο facebook, έγινε πάλι μία ανάρτηση που προκαλεί πάλι σχόλια.

Σε ένα βίντεο, από τα χθεσινά γεγονότα στο Βελιγράδι, το σχόλιο είναι «Εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα».

Στη συγκεκριμένη σελίδα, είχε αναρτηθεί πέρσι η επίμαχη φωτογραφία με τον Κάτσε να φορά μπλουζάκι του UCK, που προκάλεσε σάλο.

Πλέον, στη σελίδα διευκρινίζεται ότι  “η σελίδα δεν εχει καμιά σχέση με τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ERGYS KACE . Η σελίδα διαχειρίζεται απο απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και FANS/συμπατριώτες του ίδιου του ΚΑΤΣΕ”.

Η τελευταία ανάρτηση, ωστόσο, ήταν μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο της αποστολής της Αλβανίας, στην επιστροφή από το Βελιγράδι. Σ΄ αυτό το τσάρτερ, μάλλον δεν ήταν μέσα “απλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και FANS/συμπατριώτες του ίδιου του ΚΑΤΣΕ”…

Ήδη στη σελίδα άρχισαν να εμφανίζονται κάποια επικριτικά μηνύματα από Έλληνες για τον μέσο του ΠΑΟΚ, που στην καλύτερη για τον ίδιο περίπτωση, επιτρέπει κάποιους να παίζουν με το όνομά του και να του δημιουργούν προβλήματα.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες στο Βελιγράδι, ο Έργκους Κάτσε ήταν ίσως ο μοναδικός Αλβανός που δεν τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του, την ώρα που οι περισσότεροι συμπαίκτες του έκαναν… λες και θα πήγαιναν στον πόλεμο.

Δείτε το και στο βίντεο, που ακολουθεί στο 0.50”…