Πάλι χωρίς Περόνε

32

Ο Ηρακλής ψάχνει σήμερα στις 3μμ το 4 στα 4 στο Αιγίνιο, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετρά δύο νίκες εκτός έδρας (σε Πιερικό και Τύρναβο) και μία στο Καυτανζόγλειο (με Ολυμπιακό Βόλου).

Για άλλη μία φορά, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για την ακρίβεια, μετά απ΄ αυτό με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ με τον Εθνικό Σερρών για το Κύπελλο, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα του και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός έμεινε φυσικά και ο Μπαρτολίνι, ο οποίος αποβλήθηκε στις Σέρρες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Στην αποστολή του Ηρακλή συμπεριλήφθηκαν οι Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Romano, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης,Τσιλιανίδης, Αγγελούδης και Κάσσος.

Στην αντίπερα όχθη, στην αποστολή του Αιγινιακού, που έχει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, είναι ο Λιόλιος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι και ο ανέτοιμος Ρίκκα, καθώς και ο Γεωργίου, που αποκλείστηκε από τον Θεοδωρίδη.

Στην αποστολή του Αιγινιακού συμπεριλήφθηκαν οι : Τόλιος, Τέλλος, Αραμπατζής, Ζούρκος, Δεμηρτζόγλου, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Καζάκης, Πέντα, Πόποβιτς, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Μπλάζεκ, Μένκα, Φαμπίνιο, Λιόλιος, Πολύζος και Μπάρος.

Όπως είναι γνωστό, η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή έχει απαγορευτεί, ωστόσο φίλοι του Γηραιού θα βρίσκονται στο γήπεδο και θα παρακολουθήσουν χωρίς πρόβλημα το παιχνίδι.