«Πάντα ανοιχτός για τον Άρη»

36

Το όνομα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γιώργου Γαλανού, καθώς συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία. Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην ομάδα και φυσικά είναι πολύ προσιτός οικονομικά.

Επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί ακόμα στον Σέρβο προπονητή, ο οποίος όμως είναι θετικός να αναλάβει αν δεχτεί πρόταση. Αυτό τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis». «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιστρέψω κάποια στιγμή στον Άρη. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο Ζόραν (Λόντσαρ) με ενημερώνει για το τι συμβαίνει στον Άρη», τόνισε αρχικά.

Ο πρώην προπονητής του Άρη τόνισε: «Eίναι δύσκολο να απαντήσω με σιγουριά για το αν θα ερχόμουν τώρα στον Άρη γιατί ακόμα δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Για μένα ο Άρης πάντα είναι μεγάλος όπου κι αν αγωνίζεται. Είχαμε τονίσει και πέρσι ότι  για τον Άρη η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή. Δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες πέρσι, αλλά σέβομαι τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου».