Πάσα στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

23

Ο παραλογισμός στον ποδοσφαιρικό Άρη συνεχίζεται, χωρίς κανένας να μπορεί να πει με βεβαιότητα που θα κάτσει η μπίλια. Εκεί που το βράδυ της Δευτέρας θεωρούσαν όλοι τον Γιώργο Γαλανό τελειωμένο, ο επιχειρηματίας έκανε τη δική του ρελάνς και έχει το πάνω χέρι.

Κλείνει όμως εδώ το θέμα; Σίγουρα όχι. Ο Γαλανός συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του, έφερε υπηρεσιακούς προπονητές, για τους οποίους αν δεν συναινέσει ο Ερασιτέχνης δεν μπορούν να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Καστοριά, ενώ στον αέρα είναι η συμφωνία με τη Nova, με την οποία δεν μπορεί να υπογράψει ο Γαλανός αλλά πρέπει να το κάνει η διοίκηση του ΑΣ.

Ποια διοίκηση όμως; Αυτή που η θητεία της τελειώνει οσονούπω δεν πήρε απόφαση ούτε καν για τον Γαλανό. Έκανε απλά διακριτικά πίσω, τραβώντας στην άκρη και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και πέταξε την καυτή πατάτα στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα ορίσει το Ειρηνοδικείο. Παράλληλα ο Γαλανός κάνει κινήσεις για να ελέγξει και τον ΑΣ και να μπορεί πλέον να κινηθεί άνετα.

Ο Ερασιτέχνης προσανατολίζεται τώρα να συγκαλέσει γενική συνέλευση, ώστε να παρθούν εκεί οι οριστικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται σε αυτήν να μιλήσει με ονόματα και ακριβείς αριθμούς για τη χρηματοδότηση από τον Άλεξ Κάλας, τον οποίο απέφευγε μέχρι τώρα να κατονομάσει.

Για το πού περίπου κινούνται τα πράγματα θα μπορούμε να σχηματίσουμε εικόνα και από την αυριανή έκτακτη εκπομπή του Super 3. Από τα λεγόμενα τον οργανωμένων, ίσως φανεί προς τα πού κλίνει η ζυγαριά.