Πέρασαν τα 7.000 και συνεχίζει…

26

Έστω και μετά κόπων και βασάνων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να ξεπεράσει τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας, και σ΄ αυτό βοήθησε ο κόσμος, που πήγε χθες το απόγευμα στην Τούμπα. Τις τελευταίες μέρες τα διαρκείας είχαν κολλήσει γύρω στις 6.500, χθες ξεπέρασαν τα 7.000…

Βέβαια, ως νούμερο, και τα 7.000 διαρκείας είναι απογοητευτικό στα μέσα Αυγούστου, για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, αλλά με τον τρόπο αυτό, ο κόσμος είναι προφανές ότι εκφράζει την αποδοκιμασία του για ότι γίνεται αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα του.

Πρόκειται για το μικρότερο νούμερο εισιτηρίων διαρκείας από το 2007 που η ΠΑΕ πέρασε στην εποχή Ζαγοράκη, ενώ τέτοια νούμερα επιτύγχανε ακόμη και η διοίκηση Γούμενου…

Αυτό το τριήμερο τα σημεία πώλησης των διαρκείας θα είναι κλειστά λόγω της αργίας και διαρκείας θα διατίθενται μόνο μέσω Ίντερνετ, από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Η διάθεση θα ξεκινήσει πάλι τη Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, οπότε και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα σταματήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.