Πέρασε η αγγαρεία, έρχεται ο ΠΑΟΚ

23

Το Κύπελλο είναι προφανώς μια διοργάνωση χωρίς σημασία για τον Εργοτέλη, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν… τρελάθηκε με την ήττα από την Βέροια και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, καθώς όπως κι ο ίδιος λέει, οι στόχοι της ομάδας του, είναι στο πρωτάθλημα.

Για το λόγο αυτό, ο Δερμιτζάκης ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του, τους οποίους θα επαναφέρει την Κυριακή.

Ο Χαντί, ο Τζανακάκης, ο Παμλίδης και ο Γκέντσογλου, δεν ήταν ούτε στην αποστολή στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Βέροια, αλλά θα είναι στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

“Με τον ΠΑΟΚ θα δείτε την ομάδα που βλέπετε τον τελευταίο καιρό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε απο αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Γιατί όχι και το πρωτάθλημα. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρουμε δεν τα πήραμε. Παιχνίδια που μας είχαν χαμένους και καλή εικόνα είχαμε και αποτελέσματα πήραμε. Με ενδιαφέρει πως θα είμαστε εμείς. Πρέπει οι παίκτες να δώσουν το 100% για να πάρουμε αποτέλεσμα. Μόνο έτσι θα ζητήσουμε κάτι απο το παιχνίδι. Με υψηλό βαθμό απόδοσης”, σχολίασε ο Παύλος Δερμιτζάκης, για το παιχνίδι με την παλιά του ομάδα, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής…