Πίσω οι μάνατζερ και οι Ιταλοί

18

H αναζήτηση μίας λύσης για το μέλλον του Απόλλωνα συνεχίζεται με την διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικότερα τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, να ψάχνει μια αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση για να της ματαβιβάσει το μάνατζμεντ της ομάδας.

Η ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε “άδειασε” την πλευρά Πιαστόπουλου – Σιωπίδη (μάνατζερ ποδοσφαιριστών), που έλεγαν ότι θέλουν να πάρουν την ομάδα, ενώ αναφέρει ότι απορρίφθηκαν και δύο άλλες λύσεις, μία εκ των οποίων ήταν από τους Ιταλούς, οι οποίοι πέρσι είχαν την Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο έκτακτο Δ.Σ. που έγινε σήμερα Πέμπτη 17/7 εξετάστηκαν όλες οι προτάσεις σχετικά με την παραχώρηση των μετοχών ή του management της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926.

Αναλυτικά σχετικά με την πρόταση “Πιαστόπουλου-Σιωπίδη”, διαπιστώθηκε προς μεγάλη έκπληξη όλων των μελών του Δ.Σ. ότι υπήρξαν δημόσιες δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Πιαστόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες έχουν υποβληθεί συγκεκριμένες προτάσεις στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη εκ μέρους αυτού και των συνεργατών του για την ανάληψη της ομάδας. Επίσης στις σημερινές του δηλώσεις ο κ. Πιαστόπουλος ανάφερε επί λέξει τα εξής:” Αν ο παραιτηθείς πρόεδρος της ομάδας δεν μας απαντήσει ως το μεσημέρι της Πέμπτης, τότε αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ομάδα της Καλαμαριάς”

Αναφορικά με τα ανωτέρω και ιδίως τις δηλώσεις του κ Πιαστόπουλου και με μοναδικό γνώμονα την πληροφόρηση και όχι την παραπληροφόρηση των φιλάθλων της ομάδας μας, επισημαίνουμε τα εξής:

1) Η πρόταση του κ. Πιαστόπουλου και των συνεργατών του μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο “πρόχειρη”, δεδομένου ότι έχουν κόλλημα και ασυμβίβαστο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν μπορούν να γίνουν ούτε μέτοχοι Π.Α.Ε., ούτε μέλη Δ.Σ.

2) Ποτέ και και με κανένα τρόπο (προφορικό ή έγγραφο) δεν υποβλήθηκε οποιαδήποτε πρόταση προς τον κ. Χαραλαμπίδη από τους ανωτέρω ενδιαφερόμενους. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι σήμερα και κατά την διάρκεια του Δ.Σ., ο κ. Πιαστόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία  δήλωσε  ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την ομάδα και αποσύρουν οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρούμε ότι η συμπεριφορά των ενδιαφερόμενων και οι σημερινές δηλώσεις του κ. Πιαστόπουλου αποτελούν κίνηση καθαρά εντυπωσιασμού και προσπάθεια ηρωϊκής εξόδου.

Εκτός της πρότασης των ανωτέρω, εξετάστηκαν από το Δ.Σ. και άλλες δύο προτάσεις για την μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. αλλά απορρίφθηκαν και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους η κάθεμια.

Μετά απ΄όλα αυτά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη πρόταση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το μέλλον και την βιωσιμότητα της ομάδας’.