“Παίκτες σαν τον Ρονάλντο κρίνουν σπουδαία παιχνίδια”

55

O τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι,  Μανουέλ Πελεγκρίνι στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ότι τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στον τελικο του Champions League, αλλά στάθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλτικά τα όσα είπε:

Στην αρχή τόνισε: «O στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος. Έχουμε απόλυτη πίστη στις ικανότητες μας και ελπίζουμε να το αποδείξουμε και με την εικόνα μας στο γήπεδο. Είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία για ‘μένα να επιστρέφω στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη Μαδρίτη. Η πίεση που δημιουργεί ο κόσμος στον αντίπαλο είναι μεγάλη πάντα, όμως νομίζω πως η ομάδα μας έχει την προσωπικότητα να ανταπεξέλθει».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία φτάνοντας στον τελικό, όμως για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αρκετά στο ματς του Μάντσεστερ, όμως συνολικά δεν βρεθήκαμε σε καλό βράδυ. Αύριο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την κατοχή και να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό. Τα σπουδαία παιχνίδια κρίνονται από τους σπουδαίους παίκτες, όπως Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παλέψουμε ως σύνολο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».