Παίκτης της ΑΕΚ, δεν ξέρει αν ήταν… οφσάιντ!

Ακόμη κι ένας παίκτης της ΑΕΚ στο περίφημο παιχνίδι με τον Κομίνη, που έκρινε το πρωτάθλημα ακυρώνοντας το γκολ του Βαρέλα, δεν μπορεί να πει σήμερα ότι το γκολ ήταν όντως οφσάιντ!

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, βασικός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ σ’ εκείνο το παιχνίδι, που ζει σήμερα στη Γερμανία, αγωνιζόμενος στην Μπόχουμ, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα και δεν δίστασε να πει ότι ακυρώθηκε ενα γκολ, για το οποίο ούτε ο ίδιος σήμερα είναι 100% σίγουρος ότι είναι ή δεν είναι οφσάιντ…

“Ποιο είναι το σχόλιό σου για το περίφημο γκολ του Βαρέλα; Αν ήσουν οπαδός τρίτης ομάδας, τι θα έλεγες;” ρωτήθηκε ο Λαμπρόπουλος και απάντησε :

«Δεν μπορώ να απαντήσω (γέλια). Η αλήθεια είναι, πως αν τότε υπήρχε VAR τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Νομίζω είναι από τις πιο δύσκολες φάσεις που έχουν υπάρξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ από το σημείο που ήμουν, το είδα οφσάιντ. Οποιοσδήποτε όμως  μπορεί να πει ,ότι ήταν ή ότι δεν ήταν γκολ. Νομίζω είναι η πιο δύσκολη φάση, που έχει υπάρξει ποτέ. Το θέμα είναι και σε ποιο ματς έτυχε».

To εντυπωσιακό είναι πως ακόμη κι ο Λαμπρόπουλος, που πανηγύρισε εκείνο το πρωτάθλημα, που πήρε η ομάδα του στα χαρτιά, λέει ότι σήμερα ούτε με το VAR θα έβγαινε… άκρη για τη συγκεκριμένη φάση.

Γι΄ αυτή τη φάση, έβγαλε την άκρη που έβγαλε ο Κομίνης…