«Παίξαμε παραπάνω από τις δυνατότητες μας»

42

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό του, για να φτάσει στο σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα στην Γερμανία.

Αρχικά είπε: «Είναι σημαντική μια τέτοια νίκη. Χρειαζόταν και η τύχη. Είναι καλή νίκη για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα…»

Για τα… συστατικά της νίκης: «Αυτό που μας ζητήθηκε στα αποδυτήρια ήταν η συγκέντρωση. Αν δεν έχεις συγκέντρωση σε τέτοια παιχνίδια. δύσκολα μπορεί να πάρει κάτι. Παίξαμε όλοι παραπάνω από τις δυνατότητες μας».

Για το γεγονός ότι ο Τούντορ μιλούσε μετά από μια τέτοια νίκη για τη σημασία του αγώνα με το Λεβαδειακό: «Τα προηγούμενα χρόνια το είχαμε αυτό το πρόβλημα, μετά από μεγάλες νίκες. Ελπίζουμε να το αλλάξουμε τη Δευτέρα και να μπορέσουμε να χαρούμε αυτή τη νίκη που πήραμε σήμερα. Μόνο αν νικήσουμε τη Δευτέρα θα τη χαρούμε…»

Για τη σημασία που έχει για την ομάδα μια τέτοια νίκη:
«Είναι καλό για όλους. Είχαμε και κάποια νέα παιδιά στην ενδεκάδα, όπως ο Μυστακίδης και ο Τσίμιροτ, που επέστρεψε από τραυματισμό. Ακόμα και εμείς παίρνουμε ψυχολογία. Γινόμαστε πιο ομάδα, δυναμώνει και εμάς τους ίδιους».

Για το αν φοβήθηκε με τον τραυματισμό του Γλύκου: «Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβηθήκαμε. Είχαμε πίεση. Είναι κρίμα που τον χάνουμε για τη συνέχεια τον Γλύκο…»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ντόρτμουντ αλλά αποκλείστηκε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σταθήκαμε τυχεροί σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους βαθμούς με Κράσνονταρ και Γκαμπάλα. Θα μπορούσαμε να τη χαρούμε αν είχαμε πάρει νίκες με αυτούς τους αντιπάλους και θα παίζαμε την πρόκριση».

Για τη δήλωση του Μπερμπάτοφ περί φανταστικής άμυνας σήμερα: «Είναι πολύ σημαντικό. Δε γίνεται να κερδίσεις τη Ντόρτμουντ χωρίς άμυνα. Την άμυνα όμως την κάνουν όλοι όχι μόνο οι αμυντικοί».