ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η… καθιερωμένη ανακοίνωση

57

Ως ειθισται σε κάθε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, έτσι και ενόψει του αυριανού με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φίλους του Δικεφάλου να αποφύγουν τις… κακοτοπιές.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στην Τούμπα!

Ο επαναληπτικός αγώνας με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ είναι εξαιρετικά κρίσιμος και καθοριστικός για να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ ακόμη περισσότερο τη θέση του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους του!

Την πρόκριση αυτή θα την κατακτήσουμε μαζί!

Υπενθυμίζουμε στο κοινό πως η Θύρα 4Α θα είναι κλειστή λόγω τιμωρίας και οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας θα εισέλθουν στη Θύρα 4.

Ζητούμε τη βοήθειά σας ώστε η τιμωρία αυτή να είναι η τελευταία για το γήπεδο της Τούμπας!

Μην χρησιμοποιείτε βεγγαλικά, φωτοβολίδες, πυρσούς και μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Μην αναρτάτε πανό ή σημαίες με πολιτικό ή και υβριστικό περιεχόμενο.

Προμηθευτείτε νωρίς τα εισιτήρια και εισέλθετε στο γήπεδο έγκαιρα για την αποφυγή συνωστισμού. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί, ενώ εισιτήρια πωλούνται στο ίντερνετ αλλά και στα καταστήματα Γερμανός.

Ας διατηρήσουμε μαζί ψηλά το πρεστίζ του Δικεφάλου, ας κάνουμε περήφανους τους ΠΑΟΚτσήδες σε ολόκληρο τον κόσμο που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το PAOK TV!

Σας περιμένουμε!