Παναγόπουλος: «Αναβιώνουμε καταστάσεις της εποχής Βάλνερ»

Για την υπόθεση του Ηρακλή και για τον ρόλο του Σπύρου Παπαθανασάκη, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Αρχικά σημείωσε: «Αναβιώνουμε καταστάσεις εποχής Βάλνερ. Θυμηθείτε πως εξοντώθηκε ο Απόλλων. Οποιαδήποτε σύμπτωση δεν είναι σύμπτωση. Ο Ηρακλής θα ακολουθήσει τον δρόμο του Απόλλωνα.

Εγώ είχα τον Βάλνερ αν θυμάστε, φτάσαμε μέχρι το CAS, είμαστε προ της δικαιώσεως και τελικά την παράτησαν την ομάδα, άγνωστο πώς. Κάτι τέτοιο έγινε και εδώ, μόνο που εδώ δεν έχω άλλον, έχω μόνο τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής δια του κ. Παπαθανασάκη, χωρίς να με ρωτήσει καν, παραιτήθηκε από την έφεση που φτάσαμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να καταθέσουμε την προηγούμενη Δευτέρα. Έχω δεχτεί επιθέσεις και bullying από τον κ. Κούγια».

Ως προς γιατί τον συκοφαντεί ο Αλέξης Κούγιας: «Κάνει δηλώσεις, ενώ παρίσταμαι. Λέει ότι ο Ηρακλής δεν έχει νομική υπηρεσία, είναι να γελάς με τον Παναγόπουλο και τον Μαλάτο γενικά, εγώ περιμένω τον Παπαθανασάκη να μου φέρει τα λεφτά».

Για το αν ο Κούγιας έκρινε την ψήφο του από το αν θα πληρωνόταν από τον Παπαθανασάκη ή όχι: «Είναι προφανές, δεν χρειάζεται φιλοσοφία. Το ίδιο έγινε στην περίπτωση του Ντουρμισάι και της Λαμίας. Εγώ έχω κάνει μια παρουσία, μας επιτίθεται λυσσαλέα, μετά λέει αντιφατικά πράγματα, μετά επιτίθεται σε εμένα και τον κ. Μαλάτο, που δεν κολλά πουθενά ο Μαλάτος, δεν έχει σχέση με τον Ηρακλή και αποδεικνύεται ότι πλαγίως είχε ραντεβού με τον κ. Παπαθανασάκη για να αναλάβει την υπόθεση, μια υπόθεση που είχα αναλάβει εγώ. Είμαι αποκλειστικός πληρεξούσιος από 4/5 2017.

Η έφεση που άσκησα, τίναζε στον αέρα όλη την αδειοδότηση. Και δυστυχώς δεν την άφησαν να εκδικαστεί, θα βγάλω πολλά. Μετά την παραίτησή μου ο κ. Παπαθανασάκης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε σε θέλω μαζί μου. Σε ποια δικαστήρια με θέλει; Αυτά που παρατήσαμε; Την μαριονέτα θα κάνω; Δεν μπορείς να παίζεις με το όνομά μου. Του είπα, αν θες να αποδείξεις την τιμιότητά σου, πες ποιοί σε πιέσανε».

Για το αν έχει ελπίδες ο Ηρακλής: «Στην υπόθεση του Πουρτουλίδη έχει, αλλά δεν έχει πάει καν ακόμα να καταθέσει έφεση».