Πανοζάχος: «Τεράστια η αγάπη του Ιβάν για τον ΠΑΟΚ»

Για την οικονομική επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αλλά και την επόμενη μέρα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο φοροτεχνικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω αν κάποιος αξιολόγησε σε όλη την Ελλάδα τέτοιες επενδύσεις, αλλά στην Βόρεια Ελλάδα είναι σπάνιο το φαινόμενο. Όταν θα ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε τα 9.550.000, θα έχει βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 150.719.000 ευρώ. Είναι ένα νούμερο που είναι εντυπωσιακό και αυτό δείχνει την αγάπη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ, επίσης δείχνει την κουλτούρα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και την δύναμη που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξει χαλάρωση στο FFP λόγω κορονοϊού: “Είμαστε σε μία διαδικασία στον αθλητισμό που οι παρενέργειες του κορωνοϊού συνεχίζουν, θα σας πω ένα πράγμα πρακτικό. Αυτή θα ήταν μία περίοδος που θα πουλούσαμε εισιτήρια διαρκείας. Μπορεί κάποιος να υπολογίσει αν θα πουλήσει διαρκείας χωρίς να ξέρει αν τα ματς γίνουν με φιλάθλους σε όλη την σεζόν; Αυτό είναι όμως ένα οικονομικό μέγεθος.

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο γήπεδο θα το σκεφτούν πολύ καλά αν θα το κάνουν γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχει κόσμο. Για παράδειγμα, το λέω αυτό γιατί είναι πολύ διαφορετικό αν πούμε ότι οι αγώνες θα γίνουν για 5-6 μήνες χωρίς φιλάθλους και ο επόμενος γύρος θα γίνει με φιλάθλους. Άρα ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε πολύ ορθά ότι το θέμα είναι σε παρακολούθηση και θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ευρωπαϊκά όργανα του ποδοσφαίρου».