Παντελίδης:«Κανένα ραντεβού με την διοίκηση»

Συνέντευξη τύπου…αποχαιρετισμού έμοιαζε αυτή του Σάββα Παντελίδη μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Ηρακλή και την ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν σε αυτή την δύσκολη σεζόν, τονίζοντας πως δεν έχει κανονιστεί κάποιο ραντεβού με την διοίκηση του Ηρακλή, αφήνοντας στον «αέρα» την συνέχεια του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Είναι μία χρονιά με έντονα συναισθήματα παλέψαμε κόντρα σε πολλα. Δεν είχαμε το μυαλό μας όμως δέιξαμε πως δίκαια έραμε την ομάδα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτοί έφεραν την ομάδα εδώ. Τέτοια αναγνώριση στο έργο του είναι ό,τι καλύτερο.

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ότι αφορά την τακτική μας. Είχαμε και ελλείψεις. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Ηταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν. Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Για έκτο σερί παιχνίδι δεν χάσαμε και τερματίσαμε 12η. Ηταν μία χρονιά με πολλά συναισθήματα. Μας αφήνει και εμένα προσωπικά πολύ «γεμάτους». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους των αποδυτηρίων και στα παιδιά όλα που κάτω από δύσκολες συνθήκες τα κατάφεραν. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στον κόσμο. Τους ευχαριστώ και είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτό που έκανε αυτή η ομάδα φέτος».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Σήμερα έπρεπε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Τους είπα πως είναι σημαντικό να μη χάνεις και τους είπα πως πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε και να τιμήσουμε την ιστορία μας».

Για τις φανέλες: «Δεν συμφωνούσε ο διαιτητής ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε με πορτοκαλί φανέλες. Υπήρχαν φανέλες, όμως ο διαιτητής έλεγε πως θα μπερδεύει με το κίτρινο του Αστέρα και γι’ αυτό παίξαμε με αυτές τις φανέλες».

Για το αν έχει ραντεβού παραμονής με την διοίκηση: «Δεν έχω κανένα ραντεβού με την διοίκηση. Περάσαμε πολλά και το μόνο που θέλω να είναι να ηρεμήσω. Το έχω ανάγκη».