Παντελίδης: «Δεν έχουμε κλειδώσει ακόμα τίποτα»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την άνετη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης τονίζοντας πως σημαντικό στοιχείο έπαιξε η συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Mπορεί και να ήμουν κουραστικός για τα παιδιά, να τους πείσω πως και αυτό το ματς είναι ίδιο με όλα τα άλλα. Μου το ανταπέδωσαν πίσω. Η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε, είδα παίκτες μετά το 4-0 να πηγαίνουν δύο και τρεις πάνω στην μπάλα.

Αυτό δείχνει μία καλή νοοτροπία. Όταν έπρεπε είχαμε υπομονή, βγήκαν συνεργασίες και από την ώρα που βάλαμε το δεύτερο γκολ, έγινα όλα εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο ματς»

Για το αν ο Άρης έχει κλειδώσει την πεντάδα: «Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η πεντάδα. Όταν μαθηματικά θα το κάνουμε, τότε θα το πούμε.Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια».

Για την 4η θέση: «Δεν βλέπω τίποτα, με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας στα επόμενα ματς…».

Για τα γκολ όσων ήρθαν από τον πάγκο: «Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Είναι σημαντικό για την ομάδα συνολικά».

Για τους διεθνείς και την διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν μας κάνει κακό ή καλό, γιατί κάποια παιδιά είναι κουρασμένα. Χαίρομαι πολύ που δύο παιδιά μέσα από την οικογένειά μου, που είναι η ομάδα, είναι στην Εθνική ομάδα».