ΠΑΟΚ : Έμεινε χωρίς αριστερό μπακ

736

O ΠΑΟΚ πήρε έναν αριστερό μπακ, τον Λεβέκ, που συνήθως είναι εκτός λόγω… ενοχλήσεων, τώρα προέκυψε πρόβλημα και με τον Λέοβατς!

Ο Κροάτης άντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και με δεδομένο ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι το Σάββατο, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη…

Το δελτίο της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μαρίν Λέοβατς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Πρόγραμμα αποθεραπείας για τον Λεβέκ.

Το βλέμμα στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League έχει στρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να δουλέψει υπό καθεστώς πίεσης, όπως σημειώνουν οι επιτελείς της ομάδας.
Ο Μαρίν Λέοβατς περιορίστηκε σε δουλειά στο γυμναστήριο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, την ώρα που ο έτερος αριστερός μπακ της ομάδας, Ντόριαν Λεβέκ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν υπό το καθεστώς πίεσης. Κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να τους μάθει να την διαχειρίζονται και ν’ αντιδρούν θετικά σ’ αυτήν.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (13.09), λοιπόν, επέλεξε να εφαρμόσει ένα διαφορετικό μέτρο. Κάθε φορά που η ομάδα η οποία συμμετείχε στην άσκηση επιθετικής λειτουργίας δεν τελείωνε τη φάση με γκολ, οι παίκτες της έκαναν κάμψεις. Στην προπόνηση, που συνολικά αφορούσε κομμάτια τακτικής, δεν συμμετείχε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έμεινε στο γυμναστήριο θα θεραπεία.

Η περίπτωση του Κροάτη θ’ αξιολογηθεί την Πέμπτη (14.09) οπότε θα υποβληθεί σε αθλητικά τεστ και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση της Πέμπτης (14.09) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.