ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε όλο τον…πλανήτη!

312

Ακόμα ένας εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά με παραγωγή της ίδιας της ομάδας, παγκόσμια, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. 

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των play offs θα μεταδοθεί από την διαδικτυακή πλατφόρμα, Laola1.tv.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας για την 1η αγωνιστική των Play Offs της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (Τετάρτη 11.05, 20:30) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

10.05.2016Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των Play Offs, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports 1, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5 στο Ισραήλ. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone).