ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Τα ψέμματα τελείωσαν και απόψε ο ΠΑΟΚ με την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση θα βρεθεί απέναντι από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Απόψε το μεσημέρι (14:00) το δ.σ της Λίγκας αναμένεται να συνεδριάσει με σκοπό την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την ΑΕΚ να προτείνει τον Μηνά Λυσσάνδρου, υποψηφιότητα που θα στηριχτεί και από τον Ολυμπιακό.

Η πλευρά των ασπρόμαυρων θα κατέβουν στις εκλογές με τον Μάκη Γκαγκάτση, εκτός και αν η ένωση αποφασίσει να συμβιβαστεί με μια λύση κοινής αποδοχής, όπως αυτή του Πανουργιά Παπαϊωάννου της Λαμίας.

Αλλιώς θα πάμε σε ένα εκλογικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να τα βάζει στα ίσια και παλικαρίσια με τη συμμαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!

Πρέπει να σημειωθεί ότι για την εκλογή προέδρου χρειάζεται απλή πλειοψηφία.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/04/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη.

2/ Θέμα αναδιάρθρωσης πρωταθλημάτων, τηλεοπτικά δικαιώματα και λοιπά συναφή ζητήματα.

3/ Διάφορα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες (15/4) ο Αστέρας Τρίπολης, δια του προέδρου του Γιώργου Μποροβήλου, έστειλε επιστολή στη Super League και ζήτησε να μην γίνουν εκλογές τώρα, να πάρουν μετάθεση για το καλοκαίρι και χρέη προέδρου να εκτελεί ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρήστος Δάρρας πλαισιωμένος από δύο μέλη ως «άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή» ώστε να χειριστούν όποια θέματα προκύψουν.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του φέρεται να ζητάει μια λύση κοινής αποδοχής.