ΠΑΟΚ και στο Ωραιόκαστρο

49

Της Αναστασίας Σπύρτου

Στη δημιουργία μιας ακόμη πρώτυπης ακαδημίας ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά στο Ωραιόκαστρο, προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της διαρκούς διεύρυνσης του δικτύου των συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK Football Prints.

Η νέα “ασπρόμαυρη” σχολή ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ – ΔΙΑΠΛΑΣΗ θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου “Nouvelle”, στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστ​ρου με τεχνικό υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Γκούρτσα.

Έτσι, παιδιά από 5 έως 13 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται από εξειδικευμένους προπονητές, μέσω σύγχρονων μεθόδων προπόνησης, αφού εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές θα υποστηρίζονται από ειδικό διατροφολόγο, ψυχολόγο και εργοφυσιολόγο.

Στόχος της ακαδημίας είναι η δημιουργία ενός αθλητικού περιβάλλοντος, στο οποίο η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών, συγχρόνως με την ανάπτυξη και βελτίωση των φυσικών και τεχνικών-ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους θα προωθείται και θα εφαρμόζεται, σύμφωνα με την αγωνιστική φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα:  6981781596 (Γιώργος Γκούρτσας) και 2310 686544 Πολυχώρος “Nouvelle”.