ΠΑΟΚ: Ομιλία και… τιμωρίες (video)

97

Ιδιαίτερη ήταν η προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης στην Νέα Μεσήμβρια, αφού σε αυτήν βρέθηκε ο μικρός Ιησούς, που μάλιστα προσπάθησε να… γλιτώσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από διάφορες μικροτιμωρίες.

Όπως αναφέρει το paokfc.gr:

Η προπόνηση της Μ.Τετάρτης ξεκίνησε με μία διαφορετική ομιλία από το τεχνικό τιμ. Ο λόγος ήταν πως σε αυτό εντάχθηκε και ο μικρός Ιησούς, που προσπάθησε να βοηθήσει τους παίκτες, προκειμένου οι τιμωρίες που επιφύλασσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, για μικροπαραβάσεις του εσωτερικού κανονισμού, να γίνουν ελαφρύτερες. Το PAOK TV σας βάζει στο κλίμα.

Ο Πέλκας , ο ομορφότερος σύμφωνα με τον ξεχωριστό καλεσμένο μας, πήρε σαν επιλογή να βγάλει για δείπνο τον γυμναστή της ομάδας, Ματέο Σπαταφόρα , ο Κρέσπο διαπραγματεύτηκε την ποινή της μίας ώρας τρεξίματος αλλά μάλλον επιβάρυνε την θέση του, ενώ κάποιοι έλαβαν απλή προειδοποίηση. Οι σκηνές σίγουρα είναι άκρως αντιπροσωπευτικές του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί.

Στην συνέχεια όμως ήταν η ώρα για δουλειά. Πρώτα γυμναστική και στην συνέχεια μάχες σε μίνι εστίες 2Vs2, με τους Πορτοκαλί να κερδίζουν την παρτίδα και να το πανηγυρίζουν ανάλογα.

Δείτε το ιδιαίτερο βίντεο εδώ