ΠΑΟΚ-ΠΑΣ… παγκόσμια!

35

Για ακόμα ένα φετινό του εντός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα το μεταδώσει σε όλο τον κόσμο μέσα από την διαδυκτιακή πλατφόρμα του Laola1tv. 

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

 

Ο αγώνας για την 17η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 10.01, 15:00) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

 Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports2HD.  Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Βουλγαρίας και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα(Κυριακή 10.01, 15:00)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.