ΠΑΟΚ: Συγχαρητήρια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη απέστειλε το δ.σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Σε αυτή, η οποία φέρει την υπογραφή του προέδρου του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη, τονίζεται η σημασία που έχει για την αναβάθμιση πόλη, να υπάρχουν τέτοιου είδους επιτυχίες.

Αναλυτικά η επιστολή:

“​Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε με το παρών μήνυμα να δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια της διοίκησης, τα δικά μου ως προέδρου αλλά και όλων των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της πόλης μας, για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η κατάκτηση αυτή απέδειξε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν ανακηρύχθηκε ως τέτοια λόγω ζητημάτων που δεν άπτονται ούτε της αξιοσύνης, ούτε της αποτελεσματικότητας των στελεχών του.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ως φορέας έκφρασης της κοινωνίας της πόλης πιστεύει ότι η Θεσσαλονίκη μας για να αναβαθμιστεί συνολικά θα πρέπει να κατακτά τίτλους σε όλους τους στίβους και οι άνθρωποι και οι φορείς της να τα καταφέρνουν στην οικονομία τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση, παντού.

Υπό την έννοια αυτή η επιτυχία του ΠΑΟΚ συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η πορεία των επιτυχιών να συνεχιστεί”.