Αρκούδης : “Δεν καλούμε τον ΠΑΟΚ ως ιδιοκτήτη της Ξάνθης – Τυπική η αναβολή”

Για όλη την διαδικασία και την απόφαση για την αναβολή της εκδίκασης, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Ηλίας Αρκούδης.

Αρχικά το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είπε : “Η Ξάνθη είπε ότι έτσι όπως έχει γίνει η κλήτευση, δεν κλητεύεται για την πολυϊδιοκτησία αλλά για το πως έγινε η μεταβίβαση των μετοχών. Δεν καλούμε τον ΠΑΟΚ ότι είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης, αλλά για να μην υπάρχει το παραμικρό θέμα να πάει 5-6 μέρες μετά για να είναι το θέμα τυπικά τακτοποιημένο”.

Για την διαδικασία : “Οι νομικοί είπαν ότι δεν προκύπτει βλαπτική πρακτική και αποφάσισαν να μην μείνει ο Κούγιας στην αίθουσα, ενώ το αίτημα για να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός απορρίφθηκε ομόφωνα. Δεν μπορούσε να γίνει δεκτό, εμείς θέλουμε να φτάσουμε στην ουσία και την αλήθεια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, θα τον ακούσουμε”.

Για ποιο λόγο δεν υπήρχε ηχογράφηση : “Δεν έχει ξαναγίνει αυτό και δεν υπήρχε η δυνατότητα από εμάς για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήταν αίτημα της Ξάνθης και ο Ολυμπιακός το ζήτησε αλλά η επιτροπή δεν είχε την δυνατότητα την υλική για να γίνει κάτι τέτοιο”.

Για τις επιστολές από τον ανώνυμο αποστολέα : “Είναι σοβαρά τα έγγραφα και έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε αν είναι έγκυρα. Ο αποστολέας δεν είναι ανώνυμος, έχει επώνυμο επάνω η επιστολή αλλά δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός που τα έστειλε, δεν είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Θα εξετάσουμε την γνησιότητα, αυτών που γράφονται. Κινήσεις λογαριασμών μπορούν να επιβεβαιωθούν από τράπεζες, αποφάσεις από επιτροπές. Τα έγγραφα είναι σοβαρά πάντως”.