Βέρνμπλουμ : “Θα βρω τον εαυτό μου – Πολύ σκληρή η προετοιμασία” (vid)

Λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, σημειώνοντας πως εν καιρώ θα βρει τον εαυτό του…

Ο Βέρνμπλουμ μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, μετά το τέλος του φιλικού με τον Ατρόμητο, έσπευσε να σημειώσει πως: «Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος αλλά νιώθω… νεκρός. Είναι πολύ σκληρή η προετοιμασία. Φυσικά όμως είμαι χαρούμενος, είμαι πίσω και έπαιξα. Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και έπαιξα με αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι που έχει σημασία.

Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Υπήρχαν πολλά λάθη κυρίως σε θέματα τεχνικής. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά δεν έχει σημασία. Είναι το πρώτο παιχνίδι, έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά μέχρι τώρα στην προετοιμασία και ελπίζω να γινόμαστε καλύτεροι με τον καιρό όσο προχωράμε…».

Δείτε τις δηλώσεις του Σουηδού μέσου :