«Δίψα και θέληση για τους ομίλους»

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Κράσνονταρ τοποθετήθηκαν και στη κάμερα του Cosmote TV οι Αμπέλ Φερέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι αλήθεια ότι παίζουμε πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αυτές τις συνθήκες. Όπως για παράδειγμα έχουμε προσαρμοστεί να αγωνιζόμαστε χωρίς κόσμο.
Πρέπει να προσαρμοστούμε ότι θα αγωνιστούμε εκτός έδρας στο παιχνίδι. Όμως στο DNA του ανθρώπου είναι το να μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Με όλη τη φιλοδοξία, τη δίψα και τη θέληση που έχουμε για βρεθούμε στους ομίλους του Champions League είναι εφικτό να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο Ομάρ Ελ Καντουρί δήλωσε:

«Παίζουμε εκτός έδρας και θα είναι διαφορετικά. Είναι προφανές ότι όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου είναι διαφορετικό για την ομάδα. Τώρα είναι δύο τα παιχνίδια και θα είναι διαφορετικά από τους δύο προηγούμενους γύρους γιατί έχουμε δύο ματς και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ίσως είναι καλύτερο που θα παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά θα είναι διαφορετικά».