Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Χατζηϊσαία

Δυο κεντρικούς αμυντικούς αναζητά ο ΟΦΗ στην μεταγραφική περίοδο που “τρέχει” και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρητικής ομάδας, η πρώτη επιλογή είναι ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας.

O Χατζησαϊας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέϊρα και είτε θα δοθεί εκ νέου δανεικός η θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Ατρόμητο και ήταν μέσα στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου, αλλά εκεί οι θέσεις των στόπερ καλύφθηκαν ενώ η αναζήτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να παιξει στο εξωτερικό δεν έχει φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Ο ΟΦΗ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Χατζησαϊα καθώς είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο από την Super League και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ θα ήταν να πάρουν ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο από την στιγμή που ο 27χρονος στόπερ δεσμέυεται με δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ.