Η ιστορική δήλωση – δικαίωση Φερνάντο Σάντος για… “σαρδέλες”!

Σαν σήμερα στις 18/1/2008, δύο μέρες πριν το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή, ο Φερνάντο Σάντος έκανε την ιστορική πλέον δήλωση περί σαρδελών και αστακών!

“Δεν γίνεται να έχουμε σαρδέλες και να λέμε ότι έχουμε αστακούς”, είχε πει τότε ο Πορτογάλος κόουτς.

Η παραπάνω ιστορική πλέον δήλωση, ανήκει στον Φερνάντο Σάντος και έγινε στις 18/1/2008, δύο μέρες πριν το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που άφησε το στίγμα του στον ΠΑΟΚ, εκείνη τη μέρα, είχε δηλώσει:

“Για να είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται 6-7 παίκτες μεγάλης ποιότητας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλο όνομα, μεγάλο κόσμο αλλά μέτρια ομάδα. Είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη ονομαστή οικογένεια, στο τραπέζι να έχουμε σαρδέλες και να λέμε ότι έχουμε αστακούς.

Θέλει ο κόσμος να βλέπει σαρδέλες και όχι αστακό; Με αυτή την ποιότητα ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα τερματίσει στη 2η, 3η, ή 4η θέση. Πολύ δύσκολο θα είναι και το να μπούμε στα play offs. Αν μπορέσουμε, πάντως, να πάρουμε τώρα ποιοτικούς παίκτες για του χρόνου, θα τους πάρουμε”.

Ο Σάντος δύο μόλις αργότερα δικαιώθηκε απόλυτα! Σε ένα ματς που έγινε στο Καυτανζόγλειο, με δυνατές μονομαχίες, δύο αποβολές (Κνολ – Μπαλάφας) και αρκετή ένταση ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ (1-0) με σκόρερ τον Γιάντση στο 13ο λεπτό.

Πηγή : paokmania.gr