Και τώρα… η σειρά του Μπράνταριτς!

16-12-2018 Calcio Serie A, Cagliari, Sardegna Arena, Cagliari vs Napoli. Foto Gianluca Zuddas/Fotocronache.it. Nella foto: Bradaric

Ο Φάμπιο Κοεντράο έρχεται σήμερα (19/7) στην Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, σε μια μεταγραφή που δείχνει να έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος αμυντικός, αν όλα πάνε καλά μέσα στο Σαββατοκύριακο (το αργότερο την Δευτέρα) αναμένεται να “πετάξει” για Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου και να αρχίσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου πλέον στρέφονται αποκλειστικά στην υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς και τις διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι.

Ο Δικέφαλος σύμφωνα με πληροφορίες από Ιταλία και Κροατία, τα έχει βρει με τον 27χρονο Κροάτη αμυντικό μέσο και το 48ωρο που έρχεται θα είναι καθοριστικό για να υπάρξει συμφωνία με την ιταλική ομάδα, που φέρεται να ζητάει το ποσό των 5.000.000 ευρώ.

Σε αυτά τα χρήματα θεωρείται δύσκολο να κλείσει η μεταγραφή, με την διαπραγμάτευση να συνεχίζεται εντός του Σαββατοκύριακου. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο Μπράνταριτς στις αρχές της εβδομάδας να “ανέβει” στην Ολλανδία και να αρχίσει προπονήσεις.

Η παραμονή του Μάριο Μπράνκο στην Θεσσαλονίκη δείχνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά του Δικεφάλου…