Καραγεωργίου:”Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο επιθετικό από τον Πρίγιοβιτς”

172

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου, όπου  αναφέρθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και στην ανάγκη να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ επιθετικό μεγαλύτερης αξίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Την υπόθεση Μολέντο: «Νομίζω ότι γίνεται περισσότερος ντόρος από όσο πρέπει. Κάι όλα αυτά που ακούγονται περί δανεισμού για λίγους μήνες είναι ένα θέμα. Βέβαια όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν αν οι ομάδες είναι ικανοποιημένες. Μπορεί, δηλαδή, να μείνει ο ΠΑΟΚ ευχαριστημένος και να τον αγοράσει. Ο Παναθηναϊκός περνάει μια μεγάλη περιπέτεια και μπορεί το παιδί να πνίγηκε από την όλη κατάσταση αλλά αν έρθει στον ΠΑΟΚ να είναι συγκεντρωμένος για να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα και όχι με τη σκέψη να παίξει απλώς για τρεις μήνες και να φύγει».

– Το αν ο Μολέντο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Βαρέλα και αν μπορούν να «κουμπώσουν» μαζί στην άμυνα του ΠΑΟΚ: «Όχι, δεν έχουν πολλές ομοιότητες. Ο Μολέντο είναι πολύ δυνατός στον αέρα σε σχέση με τον Βαρέλα που είναι καλός με τη μπάλα κάτω και είναι γρήγορος στις επεμβάσεις του. Φέτος διανύει μια πολύ καλή χρονιά και δείχνει τα προσόντα του. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι ένα καλό αμυντικό δίδυμο. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι και ο Κρέσπο και ο Μαλεζάς είναι ικανοί παίκτες και μπορούν να φτιάξουν καλά δίδυμα με τον Βαρέλα. Δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

– Τον Αζεβέδο: «Εχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός στο επιθετικό παιχνίδι αλλά ότι αμυντικά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Θα βοηθήσει πολύ επιθετικά στα ματς της Τούμπας αλλά θα παίξουμε και δύσκολα παιχνίδια όπου θα πρέπει να ανταποκριθεί και αμυντικά. Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, ίσως υπάρξει πρόβλημα από εκείνη την πλευρά. Ας ελπίσουμε ότι ο προπονητής να βρει λύσεις σε αυτό το ζήτημα».

– Τη μεταγραφή επιθετικού που θέλει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης παρά την παρουσία των Πρίγιοβιτς, Κουλούρη: «Εχω την αίσθηση ότι χρειαζόμαστε έναν πολύ καλύτερο στράικερ από αυτούς που έχουμε, αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε να γίνουμε ομάδα επιπέδου Champions League. Αν λέμε ότι πάμε μόνο για το Πρωτάθλημα, τότε αυτά τα παιδιά είναι ικανά.  Ο ένας είναι μικρός και χρειάζεται τον χρόνο του, ο άλλος έχει ένα στυλ που βαραίνει λίγο την ομάδα και είναι ικανός στην περιοχή. Αν υπάρχει η οικονομική άνεση, η ομάδα χρειάζεται κάτι καλύτερο».

– Το ότι φαίνεται να μην του αρέσει ο Πρίγιοβιτς: «Ισα-ίσα. Είμαι της ίδιας άποψης με αυτά που λέει το παιδί. Ότι είναι ένας παίκτης που ζητά να τον αξιοποιήσουν για να δείχνει τα προσόντα του μέσα στην περιοχή. Ο Πρίγιοβιτς λέει τα πράγματα όπως έχουν. Λέει “είμαι παίκτης περιοχής, δώστε μου την μπάλα”. Εμείς, σαν ΠΑΟΚ, έχουμε τη δυνατότητα παίζοντας με δυνατότερους αντιπάλους να έχουμε την μπάλα μέσα στην περιοχή; Εδώ μπαίνει το δίλημμα αν θέλουμε το κάτι παραπάνω χρειαζόμαστε κάτι πολύ καλύτερο. Αν όχι, τότε ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ ικανός, βάζει τα γκολ».

– Το αν η μεταγραφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στο παιχνίδι του τίτλου: «Δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε, ο Μιραλάς είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο έπαιζε για 5 χρόνια, εκτός από φέτος. Είναι ένας μεγάλος στράικερ που ζητάει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Φυσικά και ενισχύει τον Ολυμπιακό αυτή η κίνηση».