Κατσαρής: «Ευχαριστώ το Θεό που μας έστειλε τον Ιβάν Σαββίδη!»

132

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο και όταν ανέβηκε στο βήμα δεν έκρυψε την συγκίνηση του.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ το Θεό που ζω αυτή τη στιγμή. Είχα την τύχη να ζήσω όλες τις μεγάλες στιγμές, όλους του τίτλους όλων των αθλημάτων. Από το πρωτάθλημα μπάσκετ του 1959 μέχρι τους τίτλους του 2016 που έχουμε κατακτήσει.

Είναι ευλογία να υπηρετείς τον ΠΑΟΚ. Να πιστεύεις στη μεγάλη προσφορά του, όταν άλλοι σύλλογοι αυτοαποκαλούνται συλλέκτες τίτλων, διαφημίζοντας συχνά κίβδηλες κατακτήσεις, ο ΠΑΟΚ έχει τις αξίες του. Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε για ένα απλό αθλητικό σωματείο αλλά ότι υπηρετούμε ένα κοινωνικό κίνημα για το οποίο έχουν δώσει τη ζωή τους πολλοί. Κυρίως όμως τα αετόπουλα που χάθηκαν από τον ουρανό μας.

Οφείλω μέσα από την καρδιά μου, να σας πω ότι είμαι τυχερός, γιατί συνεργάστηκα είτε ως μέλος, είτε ως γραμματέας, είτε ως αντιπρόεδρος, είτε ως πρόεδρος με εξαίρετους ΠΑΟΚτσήδες και θέλω να τους ευχαριστήσω.

Κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω τον ανώνυμο φίλαθλο. Οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι και οι αθλητές, έκαναν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Όλοι μαζί χτίσαμε την Τούμπα, αποκτήσαμε το Παλατάκι. Είναι η περιουσία του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μας έστειλε τον Ιβάν Σαββίδη. Το μεγάλο Έλληνα πατριώτη, τον παθιασμένο πλέον ΠΑΟΚτσή που με την παρουσία του στην ΠΑΕ, πραγματοποιείται επιτέλους το όραμα του ενωμένου και αποφασισμένου ΠΑΟΚ.

Στόχος του, ο ΠΑΟΚ μεγάλος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι μαζί δίπλα του για να πετύχουμε το στόχο».