Λάμπρου : “Ένας ακόμα τελικός για εμάς στην Λάρισα”

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, την περίοδο που δεν έπαιζε και τον αγώνα στην Λάρισα μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου σε συνέντευξη του στο PAOK TV.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα του PAOK TV :

Για το πως αισθάνεται που το 2020 άλλαξε ο ρόλος του στην ομάδα : “Αισθάνομαι σίγουρα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, παίρνω τις ευκαιρίες μου και είμαι χαρούμενος”.

Για το πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί το διάστημα που δεν αγωνιζόταν : “Δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Παρόλα αυτά δεν είχα άλλη επιλογή, οπότε κοίταξα τον εαυτό μου για να προπονούμαι για να είμαι στο καλύτερο επίπεδο που μπορώ. Όταν ήρθε η ώρα να πάρω την ευκαιρία, ήθελα να είμαι έτοιμος, κάτι που έγινε”.

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο : “Ήταν δυνατά παιχνίδια. Ήμασταν ανώτεροι και στα δυο, εγώ μπήκα αλλαγή και η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε. Νομίζω ότι η ανωτερότητα μας φάνηκε και για αυτό περάσαμε στην επόμενη φάση”.

Για το παιχνίδι με την Λάρισα : “Θα το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα, είμαστε καλύτεροι από την Λάρισα, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, ώστε να τελειώσουμε τον αγώνα γρήγορα”.