Λάμπρου : “Περιμένω την ευκαιρία μου από… πέρσι”

Για το πως ζει την προετοιμασία και τις αλλαγές που έχει φέρει στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα του PAOK TV.

Ο Έλληνας εξτρέμ αρχικά είπε : “Η προετοιμασία πάντα με την ομάδα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Έρχεσαι κοντά με τους συμπαίκτες σου, περνάς όλη την μέρα μαζί τους. Σίγουρα κρατάω τις προπονήσεις και την δουλειά, τις οδηγίες που μας έχει δώσει ο προπονητής. Περνάω περισσότερες στιγμές με τους Έλληνες παίκτες και με τους… φυσιοθεραπευτές γιατί μετά από διπλές προπονήσεις σίγουρα χρειάζεται αποθεραπεία”.

Για τα νέα δεδομένα με τον Αμπέλ Φερέιρα τόνισε : “Κρινόμαστε κάθε μέρα. Είτε έμενε ο Λουτσέσκου, είτε τώρα με τον Φερέιρα. Ο προπονητής έχει σχηματίσει μια εικόνα για όλους. Ο Λουτσέσκου με ήξερε καλύτερα ειδικά μετά την περσινή μου σεζόν στην Ολλανδία. Τώρα ουσιαστικά πάμε από την αρχή με τον νέο προπονητή. Δεν έχω παίξει στα φιλικά πολύ μέχρι στιγμής, αλλά δουλεύω σκληρά καθημερινά. Περιμένω από… πέρσι ακόμα να πάρω τις ευκαιρίες για να δείξω τι αξίζω”.

Για το τι θέλει να αφήσει πίσω από την προετοιμασία ανέφερε : “Θέλω να αφήσω πίσω τα μικροπροβλήματα που βγήκαν και από το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας έχω σκοπό να είμαι καλύτερος. Με βάση τα όσα είπε ο προπονητής ελπίζω να είμαι μέσα και να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Θα είναι πιο δημιουργικό το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας”.

Για το τι αλλάζει στα εξτρέμ με τα νέο σχήμα του Φερέιρα : “Αλλάζουν οι λεπτομέρειες περισσότερο. Αλλιώς πρέπει να “κλείνει” ο αριστερός εξτρέμ, αλλιώς ο δεξιός. Έχει κάποιες συγκεκριμένες διαφορές που θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές”.