Μακ:”Αν έπαιζα θα έχανα δυο μήνες”

21

Ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει την κατάστασή του.

Στην Εθνική Σλοβακίας έχει ενσωματωθεί ο άσος του ΠΑΟΚ, περιμένοντας να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ έτσι ώστε να γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τα Σκόπια. Ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απουσία του από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως συμφώνησε με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» να μην αγωνιστεί έτσι ώστε να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή η οποία θα τον άφηνε πολύ καιρό εκτός δράσης.

«Αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Κάνω ήδη και κάποια σπριντ. Συμφωνήσαμε με την ομάδα να μην παίξω με τον Παναθηναϊκό. Λυπάμαι που χάνω την εξαιρετική μονομαχία, αλλά θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο αν έπαιζα. Ίσως θα πρέπει να αποθεραπευτώ χωρίς προβλήματα. Θα μπορούσα να επέστρεφα, αλλά μετά θα κινδύνευα να χάσω δύο μήνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόμπερτ Μακ στους συμπατριώτες του, για να συμπληρώσει:

«Είμαι σε διαβουλεύσεις με τους γιατρούς μας. Έρχομαι στην συγκέντρωση της εθνικής και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».