Πέλκας : “Γίνεται… χαμός στις προπονήσεις”

Για το παιχνίδι με τον Βόλο αύριο και τον εσωτερικό ανταγωνισμό μίλησε στην κάμερα του PAOK TV o Δημήτρης Πέλκας.

Αρχικά ο Δημήτρης Πέλκας είπε : “Έχει έρθει στην ομάδα ένας νέος προπονητής, έχει αλλάξει το σύστημα και τον τελευταίο καιρό το κατανοούμε ακόμα καλύτερα, γιατί στις αρχές είχαμε κάποιες δυσκολίες. Χρειάζεται και άλλος χρόνος για βγάλουμε το 100% σε αυτό που ζητάει. Παίζουμε πιο επιθετικά, έχουμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση για αυτό βάζουμε περισσότερα γκολ”.

Για τον δικό του ρόλο τόνισε : “Στα πρώτα παιχνίδια ήταν διαφορετικός, τώρα είναι 5-6 παιχνίδια που οι γραμμές είναι πιο κοντά, παίζει διαφορετικά ο προπονητής. Παίρνει πιο πολλές πρωτοβουλίες, αλλά αυτή την στιγμή δεν αγωνίζομαι και περιμένω την ευκαιρία μου για να δείξω στον προπονητή ότι ειμαι και εγώ βασικό κομμάτι της ομάδας”.

Για την πληθώρα πολλών ποιοτικών παικτών στην ομάδα : “Φέτος το κακό είναι ότι έχουμε λιγότερα ματς, επειδή δεν έχουμε την Ευρώπη και πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να δίνουμε το 100% για να υπάρχει ο ανταγωνισμός ο εσωτερικός. Έτσι γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής. Στις προπονήσεις γίνεται… χαμός και όλοι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν”.

Για την εικόνα με την Λαμία και γενικότερα : “Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, καταφέραμε να βάλουμε τρία γρήγορα γκολ και σίγουρα μπορούσαμε περισσότερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι κομβικό να βελτιώνεις πράγματα που χρειάζεται η ομάδα”.

Για τον αγώνα με τον Βόλο : “Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα και καλή ομάδα. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε. Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρουμε την νίκη”.