Σβαμπ : “Η πρόταση του ΠΑΟΚ είχε όλο το πακέτο για μένα”

Για τις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον από την Ιταλία και τον ανταγωνισμό που βρήκε στον Δικέφαλο μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος στο podcast του βετεράνου επιθετικού της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Κάρστεν Γιάνκερ αναφέρθηκε στο φλερτ με τον ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : “Υπήρχαν συνομιλίες με την Λέτσε, επίσης είχα προτάσεις δελεαστικές από ομάδες της Μέσης Ανατολής. Στο τέλος το συνολικό πακέτο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ και μου φάνηκε ενδιαφέρον και από αθλητική και οικονομική σκοπιά”.

Για τον ανταγωνισμό και την πίεση στον ΠΑΟΚ είπε : “Με 20 ξένους, δεν μπορείς να αντέξεις ένα κακό παιχνίδι, πρέπει πραγματικά να τα δώσεις όλα σε κάθε αγώνα, για να κρατήσεις την θέση του στην ενδεκάδα. Είναι μια πρόκληση για μένα εδώ στον ΠΑΟΚ και ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου”.

Για την εθνική Αυστρίας και το γεγονός ότι δεν καλείται παρά τις καλές εμφανίσεις του : “Δεν πρέπει πότε να εγκαταλείπεις την προσπάθεια να κληθείς στην εθνική ομάδα. Αν μου ζητηθεί θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και θα κάνω τα πάντα για να δείξω ότι αξίζω για να παίξω σε 1-2 παιχνίδια για την Αυστρία”.