Το PAOK TV επιστρέφει σε ρυθμούς ντέρμπι

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Super League έχει ξεκινήσει, με τους ιθύνοντες του PAOK TV να κάνουν τις δικές τους ετοιμασίες για την μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, ενημέρωσε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την μετάδοση του σπουδαίου ντέρμπι, που θα καλυφθεί σε HD, με εκπομπές Pre και Post Game.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

 

«Η δράση ξεκινάει και πάλι στη Super League και η πρεμιέρα των Play Offs έρχεται στο PAOK TV με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα της post season του ελληνικού πρωταθλήματος σε μία αναμέτρηση που θα την απολαύσετε μέσω του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου.

 

Το μεγάλο ντέρμπι θα είναι διαθέσιμο για όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή, απλή ή επαγγελματική, ενώ όποιος επιθυμεί να δει μεμονωμένα την αναμέτρηση μπορεί να την αγοράσει με 7,99 ευρώ μέσω της επιλογής Pay Per View.

 

H αναμέτρηση θα καλυφθεί σε HD, με εκπομπές Pre Game και Post Game, κλίμα από την Τούμπα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το παρασκήνιο του αγώνα.

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το PAOK TV μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στο tv@paokfc.gr είτε στο 2310954099 το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 18:00 και τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 17:00.