Όλα ανοιχτά με Πρίγιοβιτς!

Εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς “παίζει” πολύ στα τουρκικά και τα σερβικά ΜΜΕ με συχνές αναφορές για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα… μακροημερεύσει στην Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία, η πιθανή μεταγραφή του Σέρβου φορ στην Μπεσίκτας “χάλασε” αφού οι Τούρκοι δεν τα βρήκαν με την διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ μετά και τα προβλήματα που έχουν με τα οικονομικά τους και βρίσκονται σε επιτήρηση.

Ο “Πρίγιο” τις τελευταίες ημέρες είχε άδεια από την Αλ Ιτιχάντ και επιστρέφει σήμερα στην Τζέντα για να επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά περισσότερο όλων για να έχει νέες συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας του.

Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει ενημερωθεί ότι ο Πρίγιοβιτς εντός των επόμενων ημερών θα αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη έχει αποκτηθεί ένας επιθετικός για να ενισχύσει την Αλ Ιτιχάντ.

Με την Μπεσίκτας εκτός παιχνιδιού, το… πεδίο είναι ανοιχτό για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο “Πρίγιο”, αφού και η μορφή της παραχώρησης που θέλει να υπάρξει ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας συμφέρει τον Δικέφαλο.

Οι σχέσεις της οικογένειας Σαββίδη με τον Πρίγιοβιτς παραμένουν εξαιρετικές και δεν θα ήταν… εκτός πραγματικότητας μια πιθανή επαναφορά του στην Τούμπα, ειδικά αν ο Σέρβος ρίξει τις απαιτήσεις του σε έναν δανεισμό για 1,5 χρόνο με οψιόν αγοράς.