«Και η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές…»!

25

Ο Αγγελος Αναστασιάδης λέει και ξαναλέει πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ένας: να είναι καλά στις 21 Αυγούστου. «Γι’ αυτό δουλεύουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα», είπε μιλώντας στους Ελληνες απεσταλμένους μετά το τέλος του αγώνα στο «Λόφτους Ρόουντ».

Και μετά τις διαπιστώσεις του για το ματς κόντρα στην ΚΠΡ, ο Αναστασιάδης μπήκε στο… ζουμί. Ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για το ματς με την Ζίμπρου, όσο και για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές. Να τι είπε…

Για τα ματς με την Ζίμπρου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

«Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 21 Αυγούστου. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε πως είναι ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πως θα είμαστε εμείς. Θα την δούμε την ομάδα, αλλά πρέπει από την πλευρά μας να τρέξουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή στη θέση του αριστερού χαφ:

«Ο Φακούντο δεν είναι αριστεροπόδαρος; Είναι… Και η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές, έτσι και εμείς, αλλά ψάχνει έναν καλό παίκτη, κι αν τον βρει θα τον πάρει. Ετσι και εμείς αν τον βρούμε θα τον πάρουμε…»!

Για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του μέσα στο γήπεδο:

«Χαίρομαι που βλέπει ο κόσμος τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην αντιδρούν ακόμη και σε σκόπιμα χτυπήματα. Αυτό το ζητάω και αυτό κάνουμε. Όταν αναγκάζεις τον αντίπαλο να μην παίξει ποδόσφαιρο και να παίξεις αντιαθλητικά σημαίνει ότι έχεις κάνεις πρόοδος».