Αυτά είδε ο Αγγελος στο «Λόφτους Ρόουντ»

23

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Λόφτους Ρόουντ επί της ΚΠΡ. Κυρίως από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και στα 90 λεπτά.

«Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης στο οποίο έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να παίξουμε πιο απλά αλλά δεν το κάναμε. Θα πρέπει να επιμείνουμε σ’ αυτό, να κάνουμε το εύκολο μέσα στο παιχνίδι και όχι το δύσκολο, αλλά θα δουλέψουμε σ’ αυτό το κομμάτι», δήλωσε ο 61χρονος προπονητής του «Δικεφάλου», που ήταν δικαιολογημένα χαρούμενος από την αμυντική συμπεριφορά μας.
Ερωτηθείς για το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης είπε:

«Για τους περισσότερους από τους παίκτες έχω βγάλει τα συμεράσματα του, για κάποιους άλλους όχι και πρέπει να φανώ πολύ προσεκτικός στην επιλογή μου», όσο για τη νίκη του ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλικό, σ’ ένα ακόμη γήπεδο στο Λονδίνο υποστήριξε:

«Μια νίκη πάντα δίνει καλή ψυχολογία στα παιδιά, ο προβληματισμός μου είναι ότι σε αυτό το γήπεδο απαγορεύεται να κάνεις το λάθος και δεν το κάναμε. Χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα και αυτό είναι το παράπονό μου…».