Νταρμπό, μεταγραφές κι η ώρα που περνά

14

Ο Αλιόν Νταρμπό ήρθε στη Θεσσαλονίκη μήπως και καταφέρει να γίνει ποδοσφαιριστής, αφού τα τελευταία τουλάχιστο τρία χρόνια δεν ακούμπησε, αλλά απ΄ ότι φαίνεται, θα πρέπει να ψάξει αλλού την τύχη του.

Ο 22χρονος μέσος(;) από την Γκαμπόν με την σουηδική υπηκοότητα, δεν δέχτηκε χθες να δοκιμαστεί κι έτσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν πριν καν φορέσει φόρμες για προπόνηση.

Ο Νταρμπό πήγε στην χθεσινή πρωϊνή προπόνηση, ενημερώθηκε μέσα στα αποδυτήρια από τον Αναστασιάδη ότι θα πρέπει να δοκιμαστεί και να παίξει στο βραδινό φιλικό με την Ξάνθη για να αξιολογηθεί και όταν το άκουσε, σηκώθηκε κι έφυγε.

Μικρό το κακό, άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που περισσότερο κακό έκανε με την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, παρά καλό, αφού το βιογραφικό του δεν είναι ούτε για τη Νίκη Βόλου.

Αν δεν έχει ήδη φύγει, μάλλον θα φύγει στη διάρκεια της ημέρας.

Το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά, εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο. Ο Αναστασιάδης θόλωσε περισσότερο τα νερά χθες, λέγοντας πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στη θέση του τερματοφύλακα, επειδή… ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει;

Μπορεί να να το λέει σοβαρά ή ακολουθεί αυτή την τακτική για τους δικούς του λόγους;

Χθες, πάντως, είπε ότι ακόμη και τώρα να έρθει ένας παίκτης, θα μπορεί να παίξει στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 21 Αυγούστου. “Αν είναι επαγγελματίας, θα κάνει προετοιμασία με ομάδα τώρα, θα έρθει, θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα μπει να παίξει”, είπε όταν ρωτήθηκε αν προλαβαίνει να έρθει παίκτης και να παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Τούμπα γενικώς δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση. Τίποτα δεν δείχνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Υπάρχει πάντως η αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα, ο ΠΑΟΚ θα πάει να πάρει έναν κεντρικό αμυντικό, αφού σ΄ αυτή τη θέση δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα.