«Εχουμε χαμηλά την μπάλα» (vds)

19

Ο Στέλιος Ποζατζίδης είναι ένας ακόμη εκπρόσωπος της new generation του ΠΑΟΚ. Βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας λατρεύει τον Δικέφαλο και ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στην Τούμπα. Εκεί, όπου ως οπαδός της ομάδας αποθέωνε μέχρι και πριν λίγους μήνες τον Αλβες Λίνο, που αγωνιζόταν στην ίδια θέση με εκείνον, αυτή του αριστερού μπακ.

“Ο Λίνο ήταν σημαία για τον ΠΑΟΚ. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που και εγώ όπως και ο κόσμος φώναζε το όνομα του από την κερκίδα. Από τον Λίνο πρέπει να παραδειγματιστώ και στο πώς λειτουργούσε ως ποδοσφαιριστής αλλά και το πώς ήταν ως χαρακτήρας. Ευτύχησα να είμαι για κάποιο διάστημα μαζί του στον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως πρόκειται για τα καλύτερα παιδιά…”, είπε ο νεαρός αμυντικός.

Οδηγός του είναι η σκληρή δουλειά και μότο του το “χαμηλά τη μπάλα”, κάτι που συμπίπτει με τη γενικότερη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. “Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, πλέον λείπουν κάποιοι παίκτες και με δουλειά και χαμηλά το κεφάλι θα προχωρήσουμε”.

Οπως λέει ο Στέλιος Ποζατζίδης ο Αγγελος Αναστασιάδης περνάει διάφορα μηνύματα στους ποδοσφαιριστές: “Μας λέει ότι τίποτε δεν είναι εύκολο. Ότι η δουλειά δεν σταματά ποτέ ακόμη και αν θεωρήσεις ότι έφτασες σε ένα καλό επίπεδο. Να μην σταματάς να δουλεύεις”

Οσο για την εμπειρία της θέσης του κεντρικού αμυντικού: “Δεν είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στόπερ αφού και στην Κ20 αλλά και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξα στο κέντρο της άμυνας. Άρα δεν είναι θέση που δεν ξέρω. Σε ότι αφορά το ότι έπαιξα φουλ μπακ, δεν με προβλημάτισε αφού δεν έχει διαφορές από το να παίζεις απλά στα αριστερά της άμυνας”.

Δείτε τις δηλώσεις του νεαρού αμυντικού στο PAOK TV: