«Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

24

Ο Βιορέλ Φρούντζα θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμποόδιο της Ζίμπρου Κισινάου, αν και «στο ποδόσφαιρο έχει μειωθεί η απόσταση και όλα μπορούν να συμβούν…», όπως είπε o Μολδαβός ποδοσφαιριστής (παίζει ακόμη και τώρα στη Βέρις) σε συνέντευξή του στον Arena FM.

«Η Ζίμπρου είναι πολύ καλή ομάδα, έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, χάρη στον προπονητή, τον Ολεγκ Κουμπάρεφ, που έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, αυτή την στιγμή το καλύτερο στη Μολδαβία», πρόσθεσε ο Βιορέλ που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ και από την Ζίμπρου.

Περιγράφοντας τα υπέρ και τα κατά της Ζίμπρου ο Φρούντζα στάθηκε περισσότερο «στο ομαδικό παιχνίδι, το πάθος και την ψυχή που βγάζουν μέσα στο γήπεδο», εξηγώντας ότι το μεγάλο όπλο της ομάδας του Κισινάου είναι «οι αντεπιθέσεις και το γρήγορο παιχνίδι της μέσα στο γήπεδο».

Ο Φρούντζα, που έμεινε λίγο στον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως οπαδούς σαν τους ΠΑΟΚτσήδες δεν πρόκειται να ξαναδεί στη ζωή του, υποστήριξε πως συνεχίζει να αγαπάει και να παρακολουθεί την ομάδα και αποκάλυψε πως ο Στέφανος Αθανασιάδης, αν και μικρός τότε, ήταν ο ποδοσφαιριστής τον οποίο θυμάται αρκετά καλά ακόμη και σήμερα. Από τους μεγαλύτερους θυμόταν τον Κονσεϊσάο, τον Γκάβρανσιτς με τους οποίους είχε έρθει μαζί στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2008, αλλά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τα περισσότερα στο Κισινάου το βράδυ της Πέμπτης, όπου θα είναι φυσικά παρών για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ζίμπρου – ΠΑΟΚ.