Γιατί ο Πιρς διώχνει τον Αμπντούν…

22

Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν. Και το ξέρουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Απλά, το μεγάλο ατού του «Δικεφάλου» είναι ο… χρόνος! Μαζί «σύμμαχος» και ο Στιούαρτ Πιρς, πρώην άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ (1985-1997) και νυν προπονητής της. Οσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει μια μεταγραφή και το γνωρίζουν στη Μικράς Ασίας…

Ο Αλγερινός ενημερώθηκε επίσημα στις αρχές Ιουλίου πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Πιρς. Αιτία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η αναστάτωση που προκαλούσαν μαζί με τον Τζιμπούρ στα αποδυτήρια της ομάδας! Ο Τζιμπούρ αποτελεί ήδη παρελθόν για Νότιγχαμ, όχι όμως και ο Αμπντούν, ο οποίος βρίσκεται σε μια μόνιμη αναζήτηση ομάδας, αλλά το υψηλό κασέ του (αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια) αποτελεί εμπόδιο.

Από την στιγμή, όμως, που ο Πίρς θεωρεί πως του χαλάει την ηρεμία, τότε η λύση μπορεί να βρεθεί…

Λέγεται και γράφεται πως η Νότιγχαμ, όσο περνάει ο καιρός, τόσο μικρότερες απαιτήσεις θα έχει και ίσως να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των ετήσιων απολαβών του Αλγερινού μέσου, το συμβόλαιο του οποίο λήγει το 2016, αρκεί να μην αποτελεί πλέον εμπόδιο στα πόδια του προπονητή της ομάδας.

Πριν από ένα μήνα ο Αμπντούν διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη ομάδας από το Κατάρ και τη λύση του συμβολαίου του από την Νότιγχαμ, όπως ανέφερε στις 15 Ιουλίου η L’ Equipe. «Εχω κουραστεί να διαψεύδω τις φήμες και κανένα συμβόλαιο μου δεν έχει καταγγελθεί από την ομάδα», δήλωνε.