Χακόμπο: Ενα … «μυστήριο τρένο»

18

Αυτό που συμβαίνει με τον Χακόμπο είναι πραγματικά απίστευτο. Η ψυχοσύνθεση του Ισπανού τερματοφύλακα είναι προς διερεύνηση, αφού μέχρι και ο μάνατζερ του σήκωσε ψηλά τα χέρια!

Εδώ και λίγες μέρες έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του Χακόμπο με την Τενερίφη. Ενας τραυματισμός τον άφησε εκτός ενδεκάδας και αρκετοί πίστεψαν, ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Ισπανός πορτιέρο ζητάει να λυθεί το συμβόλαιο του!

Όμως, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα… Ο Χακόμπο εξέφρασε για πρώτη φορά την επιθυμία του να φύγει από την Τενερίφη, όπως αναφέρουν σήμερα ισπανικά ΜΜΕ, από τις πρώτες μέρες που πήγε στην ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι, δηλαδή, ο Χακόμπο ζήτησε να φύγει, αλλά πείσθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας να παραμείνει και να συζητηθεί το θέμα της αποχώρησης του το χειμώνα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες εβδομάδες Χακόμπο εξέφρασε του εκ νέου την επιθυμία να τελειώσει από την Τενερίφη νωρίτερα από ό, τι προβλέπετε. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο «έχει κουραστεί από την καθημερινότητα του συλλόγου…».

Ο μάνατζερ του δεν επιβεβαίωσε τις φήμες περί πιθανής αποχώρησης, αλλά επιβεβαίωσε πως Χακόμπο και Τενερίφη δεν έχουν καλές σχέσεις. «Ήταν προφανώς μια μεγάλη ψευδαίσθηση και ίσως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε. Τι μπορεί να συμβεί σε ένα μήνα, δεν ξέρω…», σχολίασε ο εκπρόσωπος του.

Είναι απορίας άξιο πως ο Χακόμπο κατάφερε μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες να διαταράξει τις σχέσεις του με την Τενερίφη και να ζητά να φύγει. Και κάπου εδώ εμπλέκεται και ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο (2014-2015), αλλά και για την επόμενη σεζόν (2015-2016).

Τι θα κάνει με τον προβληματικό Ισπανό, κανείς δεν ξέρει… Είναι απορίας άξιο πως στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κάνουν τριετές κλειστό συμβόλαιο με τον Χακόμπο…