«Ο Τζακ θα πετύχει πολλά στον ΠΑΟΚ»

41

Ενας από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Ιάκωβο Αγγελίδη και έχουν προσωπική επαφή και φιλία με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ, είναι ο Γιόσεφ Κόζλεϊ.

Ο Σλοβάκος πρώην άσος της Λάρισας, που ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2006 και σήμερα είναι μάνατζερ παικτών, μίλησε στα ΣΠΟΡ για την επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να φέρει στην Τούμπα τον Κύπριο τεχνοκράτη – παράγοντα. Γνωρίστηκαν καθώς τα παιδιά τους πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και ανέπτυξαν μια φιλία.

«Είναι οπωσδήποτε μία έκπληξη το γεγονός ότι ο Τζακ Αγγελίδης αφήνει την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έρχεται στον ΠΑΟΚ. Το αναφέρω, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως ο κ. Αγγελίδης είναι προσωπικός φίλος του πλούσιου ιδιοκτήτη της Μακάμπι, του Μιτς Γκολντάρ. Ξέρω πως βρίσκεται στη Μακάμπι από το 2009, ανέλαβε έναν πολύ σημαντικό ρόλο και πέτυχε στο έργο του. Κατά κύριο λόγο ήταν υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση της επένδυσης που έκανε ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε άμεση επαφή με το ποδόσφαιρο. Ομως, από τη στιγμή που ανέλαβε ένα υπεύθυνο πόστο σε μία ομάδα, το πιο ισχυρό πόστο θα έλεγα, έμαθε αρκετά», υποστήριξε ο Κόζλεϊ και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιλογή του Σαββίδη:

«Πραγματικά χάρηκα, γιατί συνεχίζει την ανοδική επαγγελματική του πορεία και από την Μακάμπι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι ιδανική επιλογή για τον ΠΑΟΚ».

Περιγράφοντας τον άνθρωπο Ιάκωβο Αγγελίδη τόνισε: “Είναι πολύ καλός άνθρωπος, επαγγελματίας με τα όλα του, ενώ έχει γνώση για οικονομικά θέματα, καθώς διατέλεσε σύμβουλος σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Είναι φιλικός και τίμιος. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να μπορέσει να πετύχει στον ΠΑΟΚ με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε στην Μακάμπι».

Τέλος ο Σλοβάκος σχολίασε και την απόκτηση του συμπατριώτη του, Ρόμπερτ Μακ, από τον ΠΑΟΚ: «Τον Μακ τον έχω παρακολουθήσει σε παιχνίδια της εθνικής Ελπίδων. Είναι δραστήριος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, παίζει κυρίως στα άκρα και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».