Ξανά για τον «δύσκολο» Ρούνιε

14

Ο Χουάν Ινσαουράλδε επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο, για κάποιους μάλιστα δεν έφυγε ποτέ, όμως ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Σπαρτάκ Μόσχας δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τους ασπρόμαυρους για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ εξετάσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Κροάτη Ιβάν Ρούνιε, της Νόρτσελαντ, ο οποίος έχει κι αυτός θέση βασικού φέτος στην ομάδα της Δανίας. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν “πολύ δύσκολη την υπόθεση”, αλλά δεν την έχουν τελείως παρατήσει και συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον Κροάτη αμυντικό.

Παράλληλα, οι παράγοντες του «Δικεφάλου» δεν έχουν σταματήσει να συλλέγουν πληροφορίες και για άλλους διαθέσιμους παίκτες.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ πήγε πλήρης στην Αγγλία, φάνηκε πως η όποια προσπάθεια έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης να καλύψει τα κενά εκ των έσω ολοκληρώθηκε. Οι Σκόνδρας και Τζαβέλλας έπαιξαν για άλλη μία φορά στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή ο Τζιόλης έγινε ο 31ος παίκτης που χρησιμοποιεί ο προπονητής του «Δικεφάλου» στα φιλικά, και στα εξτρέμ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αλλά και ο Περέιρα αγωνίστηκαν στο αριστερό άκρο.

Σε δύο θέσεις όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί (για άλλους πρέπει) να κινηθεί για την ενίσχυσή του εντός των επόμενων ημερών.