Μαζί στο πέταλο του «Αρτέμιο Φράνκι»!

Ο Μίρκο Τάκολα έχει για πάντα τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του. Και δεν το κρύβει. Αντίθετα το λέει και το φωνάζει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Ιταλός αμυντικός, που πέρασε με Αναστασιάδη την περίοδο 1997-1999 από τον ΠΑΟΚ, είναι έτοιμος να βρεθεί μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ στο πέταλο των φιλοξενούμενων στο «Αρτέμιο Φράνκι» στον αγώνα με τη Φιορεντίνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Επικοινώνησα με τον γιατρό της ομάδας, τον Γιώργο Οικονομίδη, τα είπαμε αμέσως μετά την κλήρωση και του ζήτησα να μου κρατήσει ένα εισιτήριο για το πέταλο των οπαδών του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Τάκολα μιλώντας σήμερα στον ArenaFM.

Όσο για την κλήρωση και τα προγνωστικά του για τον όμιλο μαζί με Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντινάμο Μινσκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση».

Το συναίσθημα που έχει ο Ιταλός για τον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι όπως είπε «ένα ισχυρό συναίσθημα» και γι’ αυτό «θα τους θυμάμαι για πάντα», που για άλλη μια φορά αρνήθηκε να πει αν ήταν ή δεν ήταν χέρι η περιβόητη φάση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 1998. «Δεν θα το πω ποτέ αν ήταν χέρι ή όχι», επανέλαβε…