Μια και καλή στο «Λόφτους Ρόουντ»

23

Το εξαντλητικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στο Λονδίνο –με ενδιάμεσο σταθμό τη Βενετία- συνολικής διάρκειας έξι ωρών ανάγκασε τον Αγγελο Αναστασιάδη να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση, που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 20:30 στο «Λόφτους Ρόουντ», την έδρα της ΚΠΡ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν το πρωί στην Τούμπα, αλλά δεν προπονήθηκαν, πριν πετάξουν για το Λονδίνο, θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή στη βρετανική πρωτεύουσα. Η αποστολή αναχώρησε στις 9 το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», χρειάστηκε να γίνει στάση για ανεφοδιασμό στη Βενετία και τελικά έφτασε στην αγγλική πρωτεύουσα στις 14.30 ώρα Ελλάδας.

Από το αεροδρόμιο Γκάτγκουικ μέχρι το κέντρο της πόλης, λόγω απόστασης και κίνησης, χρειάστηκε ταξίδι 1,5 ώρας για το ξενοδοχείο. Ο Αναστασιάδης προτίμησε να τους ξεκουράσει και η ομάδα θα βρεθεί μια και καλή το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο για το φιλικό με την ΚΠΡ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν μία βόλτα κοντά στο ξενοδοχείο και αύριο θα παίξουν στο φιλικό με την ΚΠΡ.

Τέλος, πέραν κάποιων ανεπίσημων σχολίων γύρω από την κλήρωση και την Ζίμπρου Κισινάου, δεν υπάρχει μέχρι τώρα επίσημη τοποθέτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη δυναμική της ομάδας από τη Μολδαβία.