Ο Νάτχο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

29

Ο Μπίρμπας Νάτχο επιστρέφει στο ρωσικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Πριν από λίγο η μοσχοβίτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του Ισραηλινού πρώην μέσου του ΠΑΟΚ και της Ρούμπιν Καζάν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νάτχο υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 66 στην πλάτη όπως και στον ΠΑΟΚ.

natcho-cska

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ, να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι κατέληξαν σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που τα πήγε πολύ καλά με τη φανέλα της Ρούμπιν.

Συνεχίζοντας ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποστήριξε για τον Νάτχο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει το ρωσικό πρωτάθλημα και το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει στην ομάδα μας».

Μάλιστα, όπως είπε ο Μπαμπάεφ, ο Νάτχο δεν είχε ως προτεραιότητα την ΤΣΣΚΑ και την επιστροφή στο ρωσικό πρωτάθλημα. «Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες, σε πρώτη φάση ο Μπίμπρας μας είπε κατηγορηματικά, ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία, σ’ ένα διάστημα όπου είχε προσφορές από την Ισπανία και τη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο Μπίμπρας άλλαξε την άποψή του σχετικά με την πρόταση της ΤΣΣΚΑ και συμφωνήσαμε».